Blog

Najdlhší suchý tobogan na Slovensku

Najdlhší suchý tobogan na Slovensku

56370362689.webp

 

Obľúbený Chodník korunami stromov v Bachledovej doline má novú rekordnú atrakciu. Po najnovšom si tu môžete vyskúšať najdlhší suchý tobogan na Slovensku. Dnes si ho už prišli vyskúšať malí aj veľkí turisti zo Slovenska i Poľska, ktorí vám odkazujú, že lepšiu zábavu ste ešte nezažili.

 

O najdlhšom tobogane na Slovensku ste už určite v minulosti počuli. Bol postavený spolu s vyhliadkovou vežou, no kvôli rekonštrukčným prácam však doteraz nebol prevádzke. Meria neuveriteľných 67 metrov a jeho najvyšší bod sa nachádza vo výške 28 metrov. Jazda trvá približne 15 sekúnd a ponúka dve rýchlosti. Deti dosahujú rýchlosť približne 12 km/h a dospelí 20 km/h. Samozrejmosťou pri skĺzavaní sú špeciálne podložky.

 

Nová atrakcia spĺňa všetky bezpečnostné štandardy, čo znamená, že si turisti môžu užívať adrenalínový zážitok úplne bezpečne. Na vrchu Magury pribudne ešte jedna atrakcia, ktorá poteší hlavne milovníkov dobrého jedla a pitia. O pár dní otvoria pod korunami stromov novú veľkokapacitnú vyhliadkovú reštauráciu, ktorá bude okrem jednej celej strany skrytá pod trávnikom. Na výstavbu použili tisíc metrov kubických betónu a skoro 600 ton železa. Máte sa na čo tešiť!

 

Ak sa Vám tento článok páčil, zdieľajte ho svojim priateľom

Zdieľať na Facebook