Blog

Sledujte nás na Instagrame a vyhrajte ubytovanie pre 2 osoby na 1 noc vo Veľkej Lomnici v Tatrách.

Sledujte nás na Instagrame a vyhrajte ubytovanie pre 2 osoby na 1 noc vo Veľkej Lomnici v Tatrách.

011ea8c0950.webp

 

 

Zapojte sa do našej instagramovej súťaže o ubytovanie pre 2 osoby na 1 noc. Pravidlá sú jednoduché. Stačí, ak sa stanete followerom nášho profilu @slovago.sk a @wonderfulslovakia na Instagrame a v komentári pod touto súťažnou fotografiou označíte osobu, ktorá pôjde s vami na pobyt. Súťaž bude prebiehať do 20.3.2018

 

Spojte príjemné s užitočným a sledujte náš profil. Nájdete tu výber ubytovacích zariadení na Slovensku. O novinkách, akciách a zaujímavých súťažiach sa dozviete medzi prvými!

 

 

O Penzióne Biela Voda

Nachádza sa v podtatranskej obci Veľká Lomnica. Ponúkame ubytovanie v komfortných, účelne a moderne zariadených izbách s kúpeľňou so sprchovým kútom a WC. V celom penzióne je 24 hodín denne k dispozícii bezdrôtové internetové pripojenie WIFI. Každá izba ma vlastný televízor a chladničku. V objekte sa taktiež nachádza miestnosť s biliardom, stolným futbalom a šípkami a druhá miestnosť so stolným tenisom a kinomiestnosť. Lokalita poskytuje veľa možností výletov, či už do tatranskej prírody alebo za kultúrnymi pamiatkami. Z objektu je prekrásny výhľad na panorámu Vysokých Tatier. Viac informácií nájdete na www.slovago.sk/penzion-biela-voda 


Podmienky súťaže:

 

  • Organizátor súťaže je portál Slovago.sk
  • Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné byť followerom Instagram profilu @slovago.sk a @wonderfulslovakia a označiť @osobu v komentári pod súťažným príspevkom
  • Súťaž končí 20.3.2018. Zúčastniť súťaže sa môže každý, kto v komentári označí jednú alebo viacero osôb.
  • Výherca bude vyžrebovaný do jedného dňa odo dňa ukončenia sútaže, jeho meno oznámime na stránke Ubytujemsa.sk - BLOG a Instagrame.
  • Zapojiť sa do súťaže môže každá fyzická osoba s trvalým pobytom na území Slovenskej a Českej republiky s vekom 15 a viac rokov v čase zapojenia sa do súťaže.
  • Súťaže sa nemôžu zúčastniť vlastníci, zamestnanci organizátora a ich blízke osoby (v zmysle §116 OZ), ani iné subjekty spojené s organizáciou tejto súťaže a ich blízke osoby.
  • Na výhru v súťaži nevzniká právny nárok. V zmysle § 845 Obč. zákonníka v platnom znení nemožno výhru vymáhať a to ani prostredníctvom súdu.
  • Výhry zo súťaže sú predmetom dane z príjmov fyzických osôb v zmysle zákona č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov a výhercovia sú povinní pri zdanení výhry postupovať podľa toho zákona. Výhry, ktoré výhercovia obdržia predstavujú výhry pred zdanením. Podľa zákona č 595/2003 Z.z. o dani z príjmov, výhry z reklamnej súťaže alebo žrebovania, ktoré neprevyšujú výšku 350 € zdaneniu nepodliehajú.
  • Organizátor súťaže si vyhradzuje právo rozhodovať o všetkých otázkach týkajúcich sa tejto súťaže podľa vlastného uváženia a vyhradzuje si tiež právo kedykoľvek obmedziť, odložiť, prerušiť, zmeniť alebo zrušiť súťaž a jej pravidlá.

 

 

Ak sa Vám tento článok páčil, zdieľajte ho svojim priateľom

Zdieľať na Facebook